BatuHan00 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar r10 ailesi,
Ekim gibi ehliyete yazılacağım. Tüm süreç baştan sona ne kadar sürüyor bilmiyorum.. direksiyon sınavı karlı havaya denk gelirse araba kayma olayı veya buna benzer hava koşulları sebebi ile oluşacak şeylerden dolayı sınavda ekstra hak tanınıyor mu veya nasıl işliyor yazın mi sinava giriliyor hava düzelince. Şimdi iç Anadolu'da yaşıyorum sert karasal hâkim kışları iyi karlı geçiyor. Direksiyon sınavı da karlı havaya gelirse korkuyorum . 2 şey daha isteyeceğim
Kışın fiyatlar düşer mi?
Sınav için taktiklerinizi bekliyorum

Teşekkürler yardımcı olan herkese 😀
Merhabalar hocam,hava koşuluna göre ek hak tanınmıyor diye biliyorum.Ayrıca sağnak yağmurda sınava giren arkadaşlarım da olmuştu bu nedenle kesin olmamakla beraber sınavın erteleneceğini düşünmüyorum.Sen sınavda yanındaki gözetmenlere güven verirsen bazı hatalarını görmezden gelebiliyorlar.Tabiki şansına iyi bir gözetmen denk gelmesi lazım.Fiyatlara gelince kışın yazın bir değişiklik olmaz,Hatta yılbaşından sonra zamda gelebilir fakat gidip kendin pazarlık yaparsan düşük bir fiyata kaydolabilirsin.Taban fiyat diyecekler şu kadar diyecekler inmemekte ısrar edebilirler fakat ben tanıdık vasıtaysıyla taban fiyatın altına yazılmıştım.Ayrıca şuan sanırım ehliyeti alırken harç bedeli 1000 lira yılbaşından sonra onada büyük bir zam gelebilir.Geçen sene 800 liraydı bu nedenle bu yıl bu işi hallet derim.Başka sorun varsa elimden geldiğince yardımcı olurum.