s.a. arkadaşlar 30 yaş geç mi sizce? kendimi düşündükçe kötü hissediyorum. bitirdiğim okul bir işe yaramadı, halihazırda işim yok, evlilik yok bu saatten sonra da bir şey olmaz gibi geliyor nedense
33 yaşına girdim ikinci üni bitiriyorum evlilik yok olmadı, ikili ilişkilerde fazla değer veriyorum hep tokat yiyorum

, kendi hayallerimin peşinde koşuyorum eğleniyorum zorlamıyorum kendimi. Çok sevdiğim bir işim var severek yapıyorum ikinci üniversiteyide bunun için okuyorum. Geçen doktor kalp rahatsızlığı beyan etti gençsin dikkat et dedi, nere de bırakırsam bırakım şu fani dünyayı yapmak istediklerimi yapıp bırakacağım.
çok zibidilik yaptım çok para yedim pişmanmıyım bazen düşünüp fatih neden diyorum pişman oluyorum sonra iyiki yapmışsın *** içinde kalmadı diyorum

.Oyuncak arabalarım var lakabım civciv :P arkadaşlarım öyle seviyor beni. Herkese civciv (oyuncak) hediye ediyorum çoçukluğumu hiç kaybetmedim. kendi halimde takılıyorum bu aralarda ev almak için çalışıyorum birde dalgıç olmak için.