cleiner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam biz millet olarak borca düşmemişiz
Lükse düşmüşüz.
Çalışmadan kazanma arzusu içine düşmüşüz.
İnstagramda bir zengin fotoğrafı uğruna 1 haftalık gelirini feda etme yi göze alacak kadar zıvanadan çıkmış bir duruma düşmüşüz.
e bunları yapabilmek için de borca düşmüşüz. Hükümetin hiç mi suçu yok.. Tabi ki var bugün bu hükümet geldiğinde insanları doğru düzgün eğitmeye adamış olsaydı kendini 19 yaşındakilerin büyük bir kısmı iyi eğitimli çalışkan üretken insanlar olurdu.Ama Tüketeden düşünmeyen insanlar hükümetin işine geldiği için o kısmı görmezden geldi..
çok güzel yazmıssınız.
evet aslında tek sorumlu hükümet değil ama konunun direk ilk muhatabı...
hiçbirşeye önlem alınmadı...
önce dükkan isimlerimizdeki Türkçe karakterler gitti sokakta yürürken Türkçe tabela göremiyoruz artık
dilimizi kırdılar gençlerin konuşma tarzları değişti

saygı ve sevgi kalmadı
kültürümüz örf adet ve ananelirimiz yok oldu
genç yaşlıyı saymaz yaşlı genci sevmez oldu

ben en büyük hatayı sosyal medyada arıyorum tamamen modern kölelik sistemidir, ve nüfusun büyük kısmını esir almış durumda örn. bir sayfa geri cıkınca göreceksiniz başlıkları
şu çekiliş bilmemne fenomenin çekilişi takipçi vs vs baş döndürücü derecede acı olaylar
ne olduğunu anlamak istemediğimiz bir girdabın içindeyiz... ne uğruna ?
para

farkediyor musunuz bilmiyorm ama son zamanlarda 8-10 yıldır siyonistler güzel bir oyun çekiyor eşcinselliği meşrulaştırmak için önce netflix i kullandılar sonra da malum gündemdeki yarı erkek yarı kadın tipli elemanlarla doldu ortalık bu tipler uzun zamandır hayatımızı mesgul ediyorlar giyim prgramları yemek programları sosyal medya özenle her yere serpiştirilmişler... bunların finans kaynakları arastırılmalı...

ekranlardan silinmeliler bizim böyle bir aile yapımız yok, delikanlıyız ya noldu? biz Türk'üz ve Türk'ü bu hallere planlı sokuyorlar dilimizi dinimizi kültürümüzü asimilasyonla modifiye ediyorlar

yabancı basında sosyal medyasında kaç tane .bne gördünüz Allah aşkına?

vallahi mobilden yazıyorum konu baya dağıldı ellerim titriyor su an sinirden

bunların önlemini kim alacak????? derdim bu