Bende yaklaşık 1 ay öncesinde bir problem yaşadım, maalesef bir eklenti kaynaklı websiteme erişim sağlayamadım ve destek istedim kendileri eklentiyi devre dışı bıraktı fakat baktığımda site çökmüş durumdaydı yazı stilleri vs değişmiş tema bambaşka bir hal almış eklediğim ürünlerin yarısı gitmiş yani site tamamen alakası bir hala büründü. Sonrasında yedeklemeye geri dönmelerini istedim 5 dolar ücret talep ettiler tek seferlik bende kabul ettim. ( Siteye 1,5 ay boyunca hiçbir değişiklik vs yapmadım) 1 hafta öncesindeki yedeğe veritabanı dahil geri döndüler, fakat site hala aynı.. Yani eski halinden eser yok. Arkadaşa durumu anlattım, her hafta 2 yedek alıyorlarmış ve yaklaşık 10 yedek denedi maalesef hiçbirisi ile sitem eski haline dönmedi.. Her akşam iş çıkışı eve gidip 1-2 saat uğraşarak 3-4 ayda yaptığım siteyi 1 günde maf olmuş oldu.. Arkadaşa durumu anlattım tekrardan ve en son yedeğe dönmesini istedim tekrar 5 dolar talep ettiler ödedim o yedeğe döndü duruyor öyle, site çöp oldu. Bu yüzden bende kesinlikle değiştireceğim.
Burada benim suçum kendi yedeğimi kendi almamam oldu.. Demek istediğim kendi yedekleri de çalışmıyor çoğu zaman bilginiz olsun.
Geçmiş olsun.
@Turhost; bülent miydi neydi adı (firma sahibi), seninle mailleşerek daha iyi anlaşıyorduk eskiden, şu çalışanlarını adam akıllı seç, doğru düzgün iş yapsınlar.
vbc.exe (visaul basic compiler) dosyasının çalıştırılmasına izin versinler, yoksa site çalışmıyor.
papağan gibi aynı şeyleri tekrar edip durmasınlar. (exe çalıştırılmasına izin vermiyoruz) demekle olmuyor.