Şahsi görüşümü söylemek istiyorum. R10 üyeleri kötü spinler yüzünden bu işlere pek sıcak bakmıyor olabilir. Okunabilirlik çok önemli artık. Eğer sizin scriptini çok iyi ise bunu insanlara kanıtlamanız gerekir, örnek 10dk karışık makaleler alıp video çekebilirsiniz. Şahsi görüşüm, sizin yazılımınızı bilmiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen.
Sanırım haklısınız bir video hazırlayıp ne kadar düzgün şekilde çalıştığını anlatmam gerek.
Hocam Merhaba, Ticaret Kazanmak İçin İlk Önce Harcama Yapmanız Gerekiyor 10 TL ve Üzeri Ticaretlerde Ticaret Puanı Gönderiliyor Onu Belirtmek İsterim bende forumda 8 Aydır Varım 9 Ticaret Puanım Yeni Oldu Yani Olay Şu Hocam Burada İnsanlar Ticaret Puanına Göre Yargılanıyor 🤷🏼 Benim Bildiklerim Bunlar Yanlışım Varsa Affola.
Doğrudur hocam..
Pek onla alakalı bir durum değil. ilk ürünü alıp sonra ödemeyi de tercih edebilir alan kişi. Ayrıca zaten 1 yıl yeni üye sayılmış olmazsınız. Diğer ticaretinizin olmaması çok az etkili. Şahsen o ürüne ihtiyacım varsa çok ona bakmam. 1 aylık üyenin benden daha fazla ticareti olabiliyor yeri geldi mi.
Sizin ürünlerin de eski popülerliği yok bence. Biraz daha reklam tanıtım, kampanya yapabilirsiniz vs.
Aslında yanlış spinner ürünleri yüzünden olması gerekenin popülerliğini bitirmiş olabilirler maalesef. Ama incelemelerine fayda var diye düşünüyorum
Ne satıyorsun bilgim yok lakin ürünün ilgi çekici, sana özel ise istersen 0 ticaretin olsun isterse 100 fark etmez ama ürünün ilgi çekici değil veya 20 farklı kişi aynı üründen satıyorsa haliyle önce en çok ticaret puanı olana yönelir insanlar.
Doğrudur hocam
Önce satışı yapmanız, sonra ödemeyi almanız daha mantıklı. Geçtiğimiz gün yeni bir üye ile bu şekilde ticaret yaptık, hiç bir sorun yaşamadık.
Anladım, önerilerin çoğu da bu yönde o şekilde konumu güncelleyeceğim..