Bu ülkede dünyada sefalet'de 4. sıraya gelmesi imkansız. Açlıktan yiyecek ekmek içecek su bulamayan ülkeler var, afrikada insanlar hala açlıktan ölüyor.

Sadece 2 gün önce arkadaşlar ile ocak başına gittik saat 8 civarı vallahi oturacak yer olmadığı için yolun ortasındaki masaya oturduk. arkadaşlardan biri Türk kahvesini taze istiyormuş, meşhur yabancı kahve markasının olduğu yere gittik 9:30 gibi vallahi 4 kişi idik 5-6dk bekledik sadece 2 tane sandalye bulabildiğimiz için kahve içemeden çıktık. YER YOKTU.

AVM, Çarşı pazar alayı dolu tıklım tıklım alışveriş yapıyor.
Araba alacağım, arabaları favoriye alıyorum fiyatı belki düşerde alayım diye patır patır satılıyor kapora alınıyor, emlak işi yapıyorum millet biraz ucuz oldu diye kıyamet gibi daireler aldı şuan satılabilecek daire sayısı çok azaldı..
Aynı zamanda durumu çok kötü insanlar da dolu.. anlamadım gitti bu ülkede ki sorun şuanda para olan ile olmayan arasında ki zenginlik fonksyonu iyice açılıyor. yoksa ben başka bir ülke demi geziyorum sokakta bilemiyorum..

Bunları yazdım diye millet beni hükümet yanlısı sanmasın ben bu hükümete oy vermedim daha.