Pixwell teması kullanıyorum, sitemde 95 içerik var. Hepsi 500 - 6000 arası kelimelerden oluşan makaleler. Siteliner'da test ettiğime göre sanırım temadan kaynaklı. Tüm içerikler %95+ üzeri özgündür, alıntı yaptığım yerleri alıntı olarak gösterdim ve çok azdır. Hepsini test ettim, kopya içerik olarak algılanmıyor. Az önce başka bir cihazdan adsense hesabı açıp, oradan başvuru yolladım. Bakalım sonuç ne olacak...
Bu akşam gelen red ise aşağıdaki gibi;
- Değerli envanter: Toplama içerik
Program politikalarımızda belirtildiği üzere, Google reklamları kullanıcı için pek ya da hiç değeri olmayan ve/veya çok fazla reklam yayınlayan sayfalarda ya da uygulamalarda gösterilmeyebilir. Başka kaynaklarda bulunan içeriğin değer katmadan toplandığı veya yeniden yazıldığı sayfalar ya da uygulamalar bu kapsamdadır. Daha fazla bilgi edinmek amacıyla lütfen hiç değer katılmamış zayıf içerik için Google'ın Web Yöneticisi kalite yönergelerini inceleyin.
Daha fazla bilgi için şu kaynakları inceleyin: - Değerli Envanter: Yeterli içerik yok
AdSense reklamları görüntüleyen bir sitenin, benzersiz ve alakalı içerik sağlayarak kullanıcılara yeterince değer sunması ve az miktarda orijinal içerik bulunduran veya hiç orijinal içerik bulundurmayan sayfalara reklam yerleştirilmemesi önemlidir. Bu kapsama aşağıdakiler dahil olabilir, ancak bunlarla sınırlı değildir: