Takipçi yükleyip bu işi yapmak istemeniz baştan hata. E-ticaret geniş ağlı bir çalışma. Her adımını planlayıp yapmak gerekiyor. Doğal olmadığı sürece geri dönüş almanız oldukça zor.
Kesinlikle takipçi-beğeni tarzı işlere girmemeniz. Ona ayıracağız bütçeyi direk olarak hedef kitlenize uygun sayfalara reklam vermeniz.İnstagram takipçi hesapların keşfete-öne çıkarma-sayfa aktiflik oranlarını düşürüyor. Şimdiden hayırlı satışlar dilerim.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim bir hata yapmaktan kurtuldum
Baharat fabrikasinin e ticaretini yapmak olmaz. Fabrika zaten kendi musterisine satiyor toptan. Sizin pulbiber kekik satmaniz e ticaret seklinde zor. Cok az insan baharati internetten alir. Aktar a gitmenin zevkini yasamak ister. Gelelim diger fikre; oyle instagram sayfasi acayim. Takipci yukleyeyim. Cekilise gireyim spobsor olayim felan hikaye. Organik olmadığı surwce gelen geri gider. Siz bize sermayenizi soyleyin. Biz size fikir sunalim
Öncelikle teşekkür ederim. Birazcık daha baharat işinde internette isim yapıp istanbul edirne bölgesinde bayi toplama peşindeyim bireysel müşteriden çok kasap ve restorantlara yönelmek istiyodum. Diğer fikrimde ise zaten incik boncuk maliyeti çok düşük olduğundan reklam çalışmasına yönelmek istiyorum şimdi 2000/6000 arası bütçem var çalışmaya olan inancıma göre 6000da verebilirim ama 2000yi gözden çıkardım