Nişanlım için iş arıyorum. İstanbul içi olursa çok sevinirim. Yatılı olursa daha iyi olur çünkü şu an için zor bir durumda konaklama yapmakta.
Aşağıda CV'sini özet olarak yazmaktayım.

Alıntı
~Bilgisayar Tamiri, Bilgisayar Bakım ve Onarım, Bilgisayar Yazılım ve Donanım, Elektrik Tamir ve Kurulum, Her tür Elektronik İşleri, Güvenlik Kamerası Montajı ve Tamiri, Alarm Sistemleri, Otomatik Kapı Sistemleri Tamir ve Onarım, Yangın Alarmı Sistemleri Kurulumu ve Tamiri...
Bilgisayar - Elektrik - Elektronik - Otomasyon ( Güvenlik Kamerası, Alarm, Otomatik Kapı, Yangın Alarm) Tüm Otomasyon İşleriniz Yapılır.

İŞ DENEYİMLERİM:
  • İstikbal Bilgi İşlem
  • İdeal Öğrenci Yurdu Bilgi İşlem
  • Bim Yangın Alarmı (Taşeron Firma Olarak Çalışıldı)
  • Okan Bilgisayar Firma Sahibiydim (Piyasa Şartlarından Dolayı Kapattım)
  • Meteksan Devlet Dairelerinin Bilgisayar Bakım ve Onarım (3KA Elektronik Teknik Servis Müdürüydüm)
  • Özkaymak Turizm ve Otelcilik 6 Yıl Bilgi İşlem (3KA Elektronik adı altında...)
Ayrıca Danışma (Güvenlik), Resepsiyon ve farklı iş alanlarına da açığım.
Sertaç Okan ORAN
İş bulanın kırk yıl duacısı olurum. Sizlerden tek istediğim yardım budur. Çalışkandır.
Kısaca son çalıştığı yerden neden ayrıldığını da anlatmak istiyorum. Bir Pansiyon'da Resepsiyon Müdürü olarak çalışmaktaydı.
İşi gereği ortak lavaboların temiz ve tertipli kullanılması için (adam musluğu tazikli açınca koridorları su basmış) müşterinin birini uyarması ve bu müşterinin nişanlıma şahsi ve manevi olarak küfür edip üzerine yürümesinden kaynaklanan bir dalaşma olmuştur. Haliyle iş karakola düşmüş ve denetimli serbestlik vermişlerdir. Çalıştığı yer arkasında durmadığı içinde işinden olmuştur. Halbuki yaptığı tek şey çalıştığı yerin lehineydi. Bu nedenle şu an acil olarak Günlük/Haftalık veya Aylık iş aramaktadır. Sizlerden yardım etmeniz için rica ediyorum. İsteyene özelden telefon numarasını verebilirim.