Gecenin bu saatinde bile 2 dakika içinde yayınladı yazıyı. 3 sene önce de bir tanıtım yazısı almıştım, o bile hala duruyor, yazılarınızı kesinlikle kaldırmıyor, orası kesin.
NEWS KAYDIMIZ MEVCUTTUR!
HİTLERİMİZ TAMAMEN DOĞAL VE GOOGLE TARAFINDAN
Ana alanadımız .com olmakla birlikte ismimizin .net uzantısı da tescilimizdedir.
DA/PA: 28-41 (tamamen doğal)
Sitenizin Günlük Tekil Hiti: 3-6k
(%90 üzeri google aramalarından gelen organik)
Sitenizin Yaşı: 6
Sitenizin İçeriği: 15.000 adet özgün makale bulunan genel blog
1(bir) Adet Tanıtım Yazısı Fiyatı: 2000 tl Yazı sitenizde minimum kaç ay kalacak : site yayında olduğu sürece süresiz kalacak
Ödeme Alabileceğiniz Yollar: Enpara, işbank, garanti, yapı kredi, ziraat
Ek Notlar: Websitemiz her gün güncellenmektedir.
-Tarafınızdan minimum 250 kelime özgün yazı ve bir adet resim gönderiniz
-illgal, cinsel sağlık vb. siteler kabul edilmemektedir
-maksimum 3 link çıkışı yapılmaktadır
1 adet tanıtım yazısı alımı yapılmıştır.
Arkadaşın iletişimi çok kuvvetli, site de gayet iyi metriklere sahip.
Kaliteli bir site tanıtım yazısı alınmıştır, sorunsuz bir şekilde teslim edildi. Sıralamaya bile girdi 1 saat olmasına rağmen...
2 tanıtım yazısı alındı. güzel kaliteli bir site
1 adet tanıtım yazısı alındı. hızlı teslımat bu arada sitenin spam skoru 0 olması güzel
Arkadaşın sitesinden tanıtım yazısı aldık, hızlı bir şekilde teslim etti. Gayet memnun kaldık 👍
Tanıtım yazısı alındı, ilgili bir arkadaş
1 tanıtım yazısı alındı. Kırmadı istediğim düzenlemeleri yaptı. Sağolsun. Farklı sitelerime 3 tane daha alacağım. Ahrefs'ten inceledim.
https://prnt.sc/tupqglhttps://prnt.sc/tupqs0 yükselen grafikte yani sadece tanıtım yazısı satayım dememiş önemseyip bakmış sitesine. Hiti de yüksek ve yine artan grafikte. Kesinlikle link değeri var ve fiyatı da uygun. Tavsiye ederim ve teşekkür ederim.
Oldukça kaliteli bir site oluşturmuş arkadaş. 1 adet tanıtım yazısı da ben aldım. Etkisi olacağına eminim.
1 adet tanıtım yazısı alındı. Efendi bir arkadaş tavsiye ederim.
1 tanıtım yazısı alındı. Kaliteli alışveriş.
Bir adet makale alımı yapıldı. Gerçekten kaliteli ve hızlı bir işlem oldu.. Kendisine hassasiyetli çalışmalarından ötürü teşekkür ederim..
Tanıtım yazısı alındı. İlgisinden dolayı kendisine teşekkür ederim.
1 adet tanıtım yazısı alındı..
1 adet yazı alınmıştır gayet yardımcı arkadaş.