Hocam öncelikle geçmiş olsun,hatalı olan sizsiniz çünkü palio geçmiş durumda iken siz arkadan vuruyorsunuz ancak Palio nun ters yönde hareket ediyor olması olayı değiştiriyor.
Arka kapının camurluğun oradan vuruduğu için doblo suçlu araç zaten yola girmiş ilerlemiş sayılıyor ama araç ters yönde vs. ise otomatik tamamen o suçlu
palio'nun geldiği yol tali yol ise geçiş hakkı dobloda diye biliyorum, ayrıca ters yola girdiyse %100 suçludur. ters yol olduğunun da kanıtlarını kesin elinizde bulundurun ters yola girdi mi direkt suçlu oluyor.
Siz sağdan gelene yol verecektiniz ve zaten adamın arka sağ kapıya çarpmışsınız Asli suçlu sizsiniz Tali suçlu da o olur onda da kabahat var yanlış yerden çıkıyor geçmiş olsun
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Adamın arka kapıma vurdun suçlusun demesi üzerine dün gittim sürücü kursuna sordum olayı anlattım hocamın dediği arkadaşın geldiği yön ters yön olduğu için suçlu karşı taraf dedi. Bugün tutanak tutalım dediğimde arabayı kaportacıya verdiğini söyledi ve 600lira istedi