profweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın açtığı şikayet konusu başlığı "alastyr boom" doğru değil elbette.
Hatta bu konu başlığı da doğru değil "r10.net adalet?".
Çünkü şikayet konusunun başlık yüzünden kaldırılması ile direk olarak r10'u adaletsiz bir platform ilan etmek doğru değil.
Ancak bana kalırsa Coskun'un göstermiş oldugu üslup'ta doğru değil. Çünkü arkadaşın şurada söylediği şey mantıklı bence;

"Ben de konudaki usulsuzlugu bulamadigim icin bu konuyu actim, eger basligi ifade ediyorsaniz; kendimizi ifade edebilecek sozcukleri bu kadar daralttiginizi da forum kurallarinda acikca beyan edin ki biz de daha resmi olalim."

Daha sonrasında Coskun'un cevabı;

"laf ebeliğini bırak şimdi. açtığın konu bu böyle sikayet konusu mu olur?"

Ben doğru bulmadım şahsen. Aynı şekilde arkadaşın cümlesi de doğru değil;

"Uslup insanın kişiliğidir..
aynen oyle.. "

Sonuç olarak karşılıklı yanlış konuşmalar var bana kalırsa, ve arkadaşın banlanmaması gerekirdi. En azından bu konuda kilitlenip, uyarılabilirdi. Geçmiş olsun @rosalian;
Söz konusu olan arkadaş bayan ismiyle kayıtlı olan bir erkek ve multi üyeliği mevcut! Sikayet konusu açtığını söylediği sözde şikayet olarak açtığı konunun içeriğinde şikayet ile ilgili hiçbir şey yok. Ne mağduriyet anlatılmış ne bir sorunu anlatmış. Yazdığı yazı kurallara uymuyor sadece firmayı karalama, aşağılama ile ilgili yazılar var. Konuyu açmış içerisinde şikayet harici herşey yazıyor şikayet yok! Yetkili arkadaşlar Konuyu silip usulüyle konu açın LÜTFEN diye uyarı vermişler zaten sizin dediğinizi moderatörler yapmış.

arkadaş bir de herseyin üzerine adalet yok! diye dalga geçer gibi bu konuyu açmış o da yetmemiş konudaki herkesle dalga geçmiş şimdi şunu söyleyin tüm bu yukarıdakilere rağmen bu laf ebeliği yapan kişiyi banlamak neden yanlış?

Adam gelip dalga geçecek, tüm yukarıda yazanları yapacak, bayan adıyla fake olarak kayıt olacak sonra özgürlük adı altında adama haklısın mı diyeceğiz? yok böyle birşey. Buraya günde yüzlerce kişi üye olmak için çabalarken böyle karakterlere ayıracak zamanımız yok bizim.