Eskiyi hatırlatmak itici oluyor biliyorum. Bumu tasvip etmiyorum da. Fakat nerden nereye geldiğimizi göstermek için, maziden örnek verilebilir. Ben hayatımda ilk kez hitit denen eleman zamanında 10 gün banlandım. Sebep ise, aşağıdaki fıkra.

"Hoca camide namaz kıldırır bu arada arkada hırsız hocanın cüzdanını alır.Hoca da şöyle söyler:-Kul euzu birabbil felak,ey arkamdaki salak.aldığın cüzdanı bırak,yoksa yersin dayak.Bunun üzerine hırsız:-Gul euzu birabbin nas,cüzdan geri bırakılmaz,çok konuşma hoca yoksa namazın kabul olmaz"

Bu fıkrayı paylaştım diye, "Allah kelamı ile dalga geçilmez, bunu bilmiyorsan 10 gün içinde öğren" diyerek banlandım. Kimseye derdimi anlatamadım.

Uzun lafın kısası, kimse yanlış anlamasın ama birçok kişide bir şımarma var. Karşılıksız görev yapan yöneticilere karşı bir dalga, bir hakaret gidiyor. Fakat o iş öyle olmuyor. Coşkun üyelerin kırılmasını,haksızlığa uğramasını istemiyor. Fakat bu demek değil ki yönetime karşı her istediğinizi söyleyebilirsiniz. Konuyu açan arkadaşın niyetiiyi değil. Muhtemelen daha önce gönderdiklerimizden biri.

Sizler üye olarak bu yazdıklarımızdan rahatsız olabilirsiniz. Fakat şunu iyi bilin, hakedene karşı hakettiği gibi konuşuyoruz.