Webcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben burada doğru veya yanlış yaptılar gibi bir ibare belirtmedim. Yani bakın doğru yapıyorlar hökömetin yanındayım olleyy mi diyorum? Veyahut hayır çok yanlış yapıyor kardeşim olmaz böyle bir şey? mi diyorum hayır. Bana anlattıklarını savunuyormuşum gibi bir izlenim verip Nah gibi ifadeler belirterek saygısızlık yapma lütfen.

ABD- ÇİN ekonomik bir savaş içerisinde.. Dünyanın Para birimi DOLAR.
Amerika ise çinin güçlenmesini istemiyor..
Ukrayna gibi, Türkiye gibi bilimum bizim gibi ülkelerin önünü açabilir diyorum burada.. ama konu başında birisi bakanıma saygısızlık yapma der.. diğeri gelir sülalesini zengin etti der.. Herkes anlamak istediği gibi anlıyor..
Evet, Bu abd-cin savasi Turkiye icin bir firsattir. Hemde Geografik konumdan dolayi daha iyisi olamaz. Politik konumudan ise berbattir, dis siyaset tarihte hic bu kadar kotu olmamistir. Ekonomi de her gun daha derinlere dogru gidiyor.

Ama bastakiler firsati degerlendirmekten cok tv ye cikip utanmadan arlanmadan milletin akliyla dalga geciyorlar. Bunu baska izahati yok, kusura bakma !
Not: Bana hava hos, ben £ ile odeme aliyorum, keyfime bakiyorum. Sadece Turkiyedekilere uzuluyorum, o kadar.