Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bilerek yapiyorlar.
Kendileri ve 40 kusak sulaleleri zengin edip defolacaklar bir gun...
Millet umrunda mi. Yok isilik ucuzlayacakmis da yok yatirimci cekecekmis de... Naaah cekerler yatirimciyi. Hic bir yatirimci dengesiz bir ortamda yatirim yapmaz. Yarin sabah ne olacagi belli olmayan bir siyaset ve eknomi ortaminda hic ama hic biri yatirim yapmaz.

Yapacak olanlar da kole zihniyetiyle isci calistirmak icin fason uretim yaptirabilir en fazla. Kaliteli yatirim yapmak isteyenler bastan kokan balikla ayni hastalikli ortamda bulunmak istemezler. Onlar kahve zihniyetiyle dusunmezler yatirimlarini.
Ben burada doğru veya yanlış yaptılar gibi bir ibare belirtmedim. Yani bakın doğru yapıyorlar hökömetin yanındayım olleyy mi diyorum? Veyahut hayır çok yanlış yapıyor kardeşim olmaz böyle bir şey? mi diyorum hayır. Bana anlattıklarını savunuyormuşum gibi bir izlenim verip Nah gibi ifadeler belirterek saygısızlık yapma lütfen.

ABD- ÇİN ekonomik bir savaş içerisinde.. Dünyanın Para birimi DOLAR.
Amerika ise çinin güçlenmesini istemiyor..
Ukrayna gibi, Türkiye gibi bilimum bizim gibi ülkelerin önünü açabilir diyorum burada.. ama konu başında birisi bakanıma saygısızlık yapma der.. diğeri gelir sülalesini zengin etti der.. Herkes anlamak istediği gibi anlıyor..