<title>Ana Sayfa - Hürpaz</title> burdaki ana sayfayı kaldırabilirsin google arama kısmında
hurpaz.com şeklinde aratırdığında sonuç olarak
Hürpaz: Ana Sayfa
şeklinde verdiğini görürsün buda saçma oluyor
Teşekkür ederim bunu böyle değiştiriyorum
Öncelikle SSL almanızı tavsiye ederim. Logo daha sade olabilir "Tic.aş" gibi kısımları atıp Hürpaz'ı öne çıkarsanız daha iyi olur. Bu şekilde kaşe basılmış gibi bir görüntü oluşmuş ve estetik durmuyor. Çok fazla kategori var ve kategoriler "product-category" adlı bir uzantının altında toplanmış. Bunu kaldırarak
hurpaz.com/havali-kapi-malzemeleri şeklinde yapmanız hem seo açısından hem de görüntü açısından daha iyi olacaktır. Yine aynı şekilde ürünler /product altında toplanmış. Bunu kaldırarak direkt .com/urunadi seklinde olabilir veya kategori altında /havalikapimalzemeleri/urunadi olabilir.
İlgili ürünler kısmı kategori bazlı ve seçilen ürünlerle gerçekten alakalı öneri sunarsa daha iyi olur. Mesela ben koltuklara girdim aşağıda çift taraflı bant çıktı. Sektöre aşina değilim ama çok ilgili bir ürün gibi görünmedi bana.
Son olarak Gtmetrix ve pagespeed testleri yapıp eksikleri kontrol etmenizi ve düzeltmenizi öneririm.
Logo konusunda şirketin isteği böyle malesef diğer konulara da bakacağım site wordpress olduğu için dediklerinizi yapabilir miyim bilmiyorum