Ekonomi kötü deyince Vatan Haini mi oluyoruz? Allah aşkına bu nasıl bir zihniyet? Tabi ki Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur, ben herhangi bir parti taraf tutmuyorum, Ben Türk ve Bayrak Milliyetçisiyim...
- Otomotiv Satışı Rekor kırdı (Otomotiv kredisi)
- Hayatında tatil görmeyen insanlar bu sene tatile gitti (Tatil kredisi)
Sürekli insanları borçlandırma politikası üzerine kurulu sistem,
sebebi; borçluysan sesin çıkmaz, sokakta yürürken bile ezik yürürsün...
- TV'lerde Esra Erol'lar Müge Anlı'lar insanları (ah canıım, eyvaaah, vah vah kıvamında duygularını törpüleyip tek düze saf insana çevirme çabaları)
- TV lerde birbirinden acıklı haberler vs vs bunlar hep planlı...
Recep Tayyip ERDOĞAN, eğer USA bir lideri devirmek istiyorsa o lider ülkesi için doğru yolda demektir, benim sözüm Sn. Cumhurbaşkanına değil, ne yazık ki ne yazık çevresindekiler ... Ve bunlardan kurtulamıyor o kadar çoklar ki.. Sürekli yanlış yönlendirildiğini düşünüyorum... Bir çoğu halen bence fetöcü..
Sana gelince sevgili dostum insanları tanımadan böyle cümleler lütfen kurmayın...
Ekonomi için cümle kurunca fetöcü mü olduk?
17-25 olmadan önce fetö şerefsizine küfür ettim diye başıma gelmeyen kalmadı... Yaşadıklarımı buraya yazsam üzülürsün gerçekten... ve kitap olur...
Bu yüzden bu cümle bu kadar basit olmamalı... Yoksa kimse dikkate almaz sizi..
Kimse beni dikkate alsın istemiyorum. Fikrim neyse yazdım.
Fikrime gelecek olursam ekonomi bitmiş, ülke bitmiş, dış borç almış yürümüş. Bunun sorumlusu da siyasi iktidardır bir başkası değil.