delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üniversite okumanız ve babanızın çiftçi olması bir resim yayınlayarak bir kaynakla ülkenizi dibe vurma hakkı vermiyor size. benim babam da arıcılık yapıyor okulumu hep kendi çalışmalarımla okudum. şu anda metal dedektörü konusunda istihdam sağlıyoruz.

orada yazdığım cevabı kişiselleştirip bir cümlesi üzerinden de cevap vermenizi de anlamıyorum. benim büyük dedem mısır öğütürken gürgen kabuğu karıştırırlarmış artsın diye ama savaş var dediklerinde koşmuş çanakkale'ye şehit düşmüş. savaştan yıllar sonra büyükbabama vergi memurları geliyor dedemin borcu varmış dedem silahını kaybetmiş borç bu. ahırdan ineği alacaklardı sağolsun köyün ağası bir şekilde parayı bulup göndermiş memurları.

bu olaydan sonra yabancı beni kötülediği hiçbir haberi takmıyorum. hatta böyle haberleri görünce daha çok sarılıyorum devletime. iphone telefon kullanıyorum evet yabancı dediğim adamın telefonunu kullanıyorum bakmayın yurtdışında öyle üretim falan yok, otomotiv sektörünün yüzden 80 üzeri ülkemizde üretiliyor bursa'ya gidin bakın kalıpların hemen hemen hepsi oradan çıkar.

özetle benim ülkem bir tane bana benden başka dost sayısı da az, ülkemi kötülemek hele ki rakı masasından villalardan duyar kasıp millet aç diyenler ülkenin kötü durumda olduğunu söyleyip bir taraftan fahiş fiyattan kitap satıp para kazananlarla hiç işim olmaz.

kimse kusura bakmasın bu yıl otomotiv satışları rekor kırdı nakit parayla ev satışları rekor kırdı faizler dolayısıyla ev fiyatları artmasına rağmen araba fiyatları ikiye katlamasına rağmen.

pes etmeyeceğiz, devletimizin yanında duracağız. amerika'nın adayı erdoğan'ı devirmek için muhalefeti güçlendireceğiz dedikten sonra sesi çıkmayan muhalefetin yanında olmaktansa taş yerim ölürüm daha iyi.

saddam ev araba veriyordu evlenenlere yakıt bedavaydı ambargo haricinde kendine yeten bir ülkeydi, sonucu ne oldu halkı darbe yaptı ona amerikan askerleri gülerek izledi, iran'da 3 yıl öne 1 dolar 3000 tümendi şimdi 21000 tümen olmuş dünya kategorisinde pandemi yüzünden birçok ülke zordayız kriz var ne yapacağımızı bilmiyoruz derken Türkiye büyüme kaydediyor.

şımarıklığın lüzumu yok. bu ülkeden başka kapısını çalacağımız ülke yok.

daha fazla cevap vermeyeceğim.

Ekonomi kötü deyince Vatan Haini mi oluyoruz? Allah aşkına bu nasıl bir zihniyet? Tabi ki Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur, ben herhangi bir parti taraf tutmuyorum, Ben Türk ve Bayrak Milliyetçisiyim...

- Otomotiv Satışı Rekor kırdı (Otomotiv kredisi)
- Hayatında tatil görmeyen insanlar bu sene tatile gitti (Tatil kredisi)

Sürekli insanları borçlandırma politikası üzerine kurulu sistem,
sebebi; borçluysan sesin çıkmaz, sokakta yürürken bile ezik yürürsün...

- TV'lerde Esra Erol'lar Müge Anlı'lar insanları (ah canıım, eyvaaah, vah vah kıvamında duygularını törpüleyip tek düze saf insana çevirme çabaları)
- TV lerde birbirinden acıklı haberler vs vs bunlar hep planlı...

Recep Tayyip ERDOĞAN, eğer USA bir lideri devirmek istiyorsa o lider ülkesi için doğru yolda demektir, benim sözüm Sn. Cumhurbaşkanına değil, ne yazık ki ne yazık çevresindekiler ... Ve bunlardan kurtulamıyor o kadar çoklar ki.. Sürekli yanlış yönlendirildiğini düşünüyorum... Bir çoğu halen bence fetöcü..

srknakyurek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"Ekonomimizin şahlanışını çekemeyen hainler bunlar. 15 temmuzda başaramadıklarını şimdi yapmaya çalışıyorlar." dese birisi yüksek ses tonuyla ne diyebilirsinki?
Sana gelince sevgili dostum insanları tanımadan böyle cümleler lütfen kurmayın...
Ekonomi için cümle kurunca fetöcü mü olduk?
17-25 olmadan önce fetö şerefsizine küfür ettim diye başıma gelmeyen kalmadı... Yaşadıklarımı buraya yazsam üzülürsün gerçekten... ve kitap olur...
Bu yüzden bu cümle bu kadar basit olmamalı... Yoksa kimse dikkate almaz sizi..