Programı 1,5 ay kullandım arkadaşlar, deneyimlerimi ve bilmediklerimi paylaşmak istiyorum konuyu açan arkadaşada belirttim zaten şikayetlerimi. Programı 6 aylık satın aldım siteme sürekli hit gönderimi yaptığımı sanıyordum ama ben sanırım program ile ilgili yazılanları yanlış anlamışım. sizede fikir olması açısından bilgilendireyim, bu 1.5 aylık süreçte sitemde online bir sayaç kodu yoktu tabiki bugün bir sayaç kodu yerleştirdim ama baktım sitemde benden başka kimse yok ama google analytics sayfasını açtığımda online 30 40 kişi görünüyor sürekli sitemde. Yani sitemde dolaşan bir kullanıcı veya gelen hit yok program sadece analytics verilerini değiştiriyor. ben memnun kalmadım bunuda arkadaşa ilettim zaten bir faydasınıda görmedim alexa değerlerini değiştirdiğini düşündüm kullanıcı girdiğini sanaraktan ama onunda sebebi arkadaştan program aldığım zamanda baya bir footer çalışması yaptırmıştım forumdan arkadaşlara sanırım alexa değerlerinide o backlinkler değiştirdi. Programı alırken bunları bilmenizi istedim herkese iyi forumlar.