TRSaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok yapamıyorum. Şu yoruma cevap vermemek için yorumumu yazıp 4 kere çıktım.. Hocam sizin ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu? Ne demek ailenin şımarık çocuğu? Ne demek ne kadar katkınız varsa? Benim babam çiftçi. Yazılım Mühendisliği okudum. Okurken param yoktu bursa başvurdum burs çıkmadı. Yurda başvurdum yurt çıkmadı. Okulu bitirdim yüksek lisans için Stanford'a gidiyorum diye tekrardan bursa başvurdum çıkmadı. Yıllarca affedersiniz ben götümü paraladım babam parasını bana yollarsa yokluk çekmesin, bir gün ekmeğini bana para gönderecek diye yememezlik yapmasın diye. Siz ne hadle buraya gelip böyle şeyler yazarsınız anlamıyorum. Bu konuyu açan bana veya yorum yapan diğer insanların ne yaptığını, ne düşündüğünü, hangi emallerde dahi olduğunu bilmeden? 2 yıl önce Ankara'da ki Tubitak'ın kapısında konuşmadığım yetkili kalmadı. Gelin bakın dünyada yapay zeka trendi var bizde yazalım destek olun, ülkede bu işi hali hazırda araştıran hocalarda var diye kimse bir tarafına takmadı? Öyle ki internet üzerinden arada sırada iş yapıyorum diye şahıs şirketi kurdum. Bir gram yasa dışı işim yok yahu. Siz gelip beni nasıl böyle bir şeyle... Çalışmamakla, yapmamakla itham edersiniz. Nasıl bir terbiyesizliktir bu böyle.. Ben şuan 15 bin liraya telefon alıyorsam vergilerle 1 tanede devlete alıyorum. Kimsenin bana sık götünü çalış deme lüksü yok. Ben çalışıyorum. Kimseden de bu vatanın nasıl kurtulduğunu, nasıl çaba harcandığını öğrenecek değilim. 9 tane tez yazdım bugüne kadar neyi anlayıp, neyi yazacağımı kimseye soracak değilim.

Oysa yanlış siyasi iç ve dış politikalarla, ekonomik politikalarla vatandaşına bir nevi sefaleti reva gören insanlara da gerektiği kadar saygı çervçeleri içerisinde hürmetlerimi sunmaktayım. Şu foruma geldiğim güne lanet ettirdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.
Ben Adanaliyim bizim burada senin gibilerine tek bir laf denir ALLAHINA GURBAN