Ekonomi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buffet in altın sattığını Hiç duymamıştım.
Ekonomi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi de zaten finans piyasasını bunlar yönetiyor. Hakim oldukları bir piyasadan çıkıp neden bilmedikleri bir denize açılsın ki. Nasılsa dümen onların elinde. Kendi gemisini terk eder mi. Ben sanmam.
Piyasadan tamamen çıkmıyor ki, elindeki hisselerden bazılarını satıyor. Global ekonominin gidişatı ve durumu belli. Kaybedeceği bir şey olmayacak ki, aksine nerede potansiyel varsa oranın kontrolünü ele alarak konumunu korumaya devam edecek. Yıllardır doların çökeceğini konuşuyor ekonomistler, sınırsız usulsüz basılan paraların bir gün patlak vereceğini vs. Bunlar çok derin bilgiler değil. Halka kadar böylesi şeyler inmişken işin Warren Buffet seviyesinde neler yaşandığını tahmin edemiyorum. Ki geçenlerde Winklewoss ikizleri ile dünyaca ünlü bir milyarder hafta sonu yemeği yedi. Ve adam 2-3 gün önce Bitcoin yatırımı yapacağını söyledi. Bu adamın 1.7 milyon twitter takipçisi var. Reklam açısından etkisi vs bunların hepsi önemli gelişmeler aslında. Bu piyasalar böyle böyle büyüyor ve yayılıyor. Bence bu kadar umutsuz olmamak gerek. Kripto piyasasındaki hacimler ve kazançlar ortada.