Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
20 kişi teklif verdi ise bir ilana oraya gelen mesajları değerlendiriyorum yazar tek tek dönüşünü gerçekleştirir mail yoluyla skype veyahut whatsapp yolu ile iki cümle yazmak zor olmasa gerek umarım sen ve senin gibiler forum kültürünü öğrense iyi olur. Çünkü sizin dediğiniz insanın zamanını çalmaktan başka bir şey değil bu kişiler bana göre kendini çok fazla yukarıda görüyor. Empati kurun derim iyi forumlar iyi çalışmalar dilerim.
Ne zamanını çalıyoruz?
Hayatında ilk defa mı ticarete girdin?
Bir teklif vermek için saatlerce hazırlık mı yapıyorsunuz?
Teklif diye ihale dosyası mı hazırlıyorsunuz 1 ay?
Herkese aynı 3 satı lafı yazıyorsunuz.
Komik muhabbetlere gerek yok.
Sizin çok boş zamanınız var belli.
Benim 20 kişiye teker teker whatsapp tan dönüş yapacak vaktim yok, işim gücüm var.
Biz bir tane mi iş yapıyoruz yaptırıyoruz? Her gün 1 saatimizi nezaket olsun diye birilerini neden seçmediğimizin hesabını vererek mi harcayacağız.
Siz ticareti ne zannediyorsunuz, fiyat söylemenin, teklif vermenin bir emek olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Sen 10 mağazadan telefon fiyatı soruyorsun, 10. mağazadan telefonu alırsan dönüp diğer 9 mağazaya daha ucuzunu buldum oradan aldım diye hesap mı veriyorsun?
Bunlar yeni üyelerin ego problemleri herhalde.
Kendilerine yanıt verilmeyince gururları inciniyor.
Yoksa ortada bir zaman çalma falan yok, para kazanmak için teklif veriyorsun nezaket için değil.
Eğer teklifin yeterince uygun olsa karşı taraf dönüş yapar.
Eğer alıcının vakti varsa nezaketen yanıt yazar.
Yanıt gelmediyse konuyu takip edersiniz,.
Ben biriyle anlaşırsam konu üzerinden teklif verenlere teşekkür eder anlaştığım kişiyi açıklarım.
Eğer bir açıklama yapmıyorsam gelen tekliflerin hiç birinden tatmin olmadım yeni teklifler bekliyorum demektir.