Öncelikle sizi zorlu bir süreç bekliyor, kendimden örnek vereyim. 2 sene önce spor kategorisinde bir mizah sayfası açtım, kısa sürede +20k yaptım üstelik takipçi sayısına göre fazla aktıfti. 250k video izlenme mi dersin 30k beğeni mi dersin 2k yorum mu dersin... Çoğunluğu iddaa reklamları olmak üzere aylık para da kazanıyordum. Ta ki telif yiyene kadar. Bir video attım anında telif yedim geçen sene. O gün bugündür sayfam kapalı. Birkaç gün evvel buradan birisini keşfettim, teliften kapanan sayfaları açabiliyormuş. Kendisine iş verdim bakalım açarsa kaldığım yerden devam edeceğim.

Tavsiye verecek olursam kesinlikle mizah sayfası açmalısın. Kadın iç çamaşırı satan milyon tane sayfa var. Mizah sayfası iyi iş yapar ama tutup da ordan burdan toplama fotoğraf ve videoları paylaşma.
Öncelikle kendine has bir konseptin olacak. Böyle yaparsan sayfana giren insanlar kirli bir görüntüyle karşılaşmaz, aksine kendine has özgün bir sayfayla karşılaşır. Konsept ile de bitmiyor. İçerik de özgün olmalı. Yani kolaya kaçmayacaksın. Gerekirse konsept için ücretli tasarım yaptıracaksın. Takipçi satın almayacaksın. Cart curt etiket kullanmayacaksın. Sabırlı biriysen kısa sürede olumlu sonuca ulaşacaksındır. Tek korkun telif yeme korkusu olsun.

Bu arada kesinlikle ortaklık işine girmeyin. Sıfırdan kendiniz açın.