Kelebek35Masal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi akşamlar arkadaşlar kafam'da yine deli sorular instagram'a yatırım yapmak istiyorum sıfırdan sayfamı kurmak yoksa var olan bir sayfanın adminleriyle konuşup %50 lik komisyonla ortakmı olmak ? sıfırdan kurarsam sanatsal ve mizah sı şeyler istiyorum yani aklımdaki tek gerçek instagram'dan para kazanmak istiyorum.
örnegin şuan aklıma gelen kadın iç çamaşırımı satsam
İnstagram sayfalarından sadece belirli mir miktar gelir elde edebilirsiniz hocam bu miktar sayfanız milyonluk bile olsa 15.000₺ yi gecmeyecektir sayfa gelirini arttıran çok önemli bir nokta sayfanızı medyaya dahil etmektir böylece firmalar toplu reklam aldıklarında kazancınız büyük bir ölçüde artacaktır
Ama maalesef dediğim gibi Türkiyenin En Büyük Medyalarının bazı milyonluk sayfaları bile aylık 5.000₺ zor kazandırmakta.
İnstagram Üzerinde en hızlı en rahat para kazanmanın yolu çekiliştir örnek vericek olsam Çağrı Tanerin çekilişine katılan bir çekiliş sayfasından 30k kasım alsanız kendisinin size göndereceği takipçi üzerinden 1000-3000 takipçi yollayabilirsiniz 30k kasım ortalama 1000₺ sponsorluk ücreti olup 1k 20₺ den kassanız bile 50 sponsorla 1 günde bu gideri kapatır sayfanın sizi kastığı kalan 2 3 gün içinde paranızı 3 e katlayabilirsiniz.Ancak fake çekiliş içinize ne kadar siner bilemem