iowa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
almayın arkadaşım. kilo almaya başlayınca bir kere vücut ona alışıyor ve şiştikçe şişiyorsunuz. 34 yaşındayım.1,74 boy 140 kg olan biri olarak söylüyorum. vücudunuzun dengesiyle, yeme içme düzeninizle oynamayın. belli yaştan sonra zaten bir miktar kilo alacaksınız.

sana gelince arkadaşım... diyetisyene danışman en iyi yol. diyetisyen olmadan bu iş zor oluyor. önyargılı olmadan, ona buna bakmadan bir diyetisyenle ciddi çalışırsan kısa sürede ideal kilona kavuşursun. ben diyetisyene devam etseydim şimdi ideal kilomda olurdum. 3 hafta dayandım sonra sıkılıp bıraktım ve şimdi yukarıda dediğim kilodayım. ayrıca uyku düzenine dikkat etmen lazım(mış). çünkü yeterli uyumayan birinin başı pek çok rahatsızlıkla belaya giriyor(muş. araştırmaların ve bunları bize aktaran haberlerin yalancısıyım). kilo almak da bunlardan biri(ymiş). yani yeterli ve dengeli bir uyku düzeni şart.
Hocam iyi güzel diyorsunuzda çevre baskısı inanılmaz var ve bu gerçekten benim psikolojimi çok etkiliyor. Çok zayıfsın cümlelerini duymaktan çok sıkıldım artık.