Merhaba.

Benim boyum ve kilom belki inanmayacaksın ancak 1.82 ve 47 şeklindeydi. 6 ay gibi bir süre içerisinde 15 kilo aldım ve almaya devam ediyorum. Ben sana birinci ağızdan yazayım;

1-) Öncelikle kesinlikle stresten uzak durman gerekiyor.
2-) Her gün bir önceki günden daha fazla yemek yemen lazım. (Mide esnektir, sen yedikçe, kilo aldıkça açılacaktır)
3-) Cips, abur cubur bu gibi şeyleri bırakmanı tavsiye ederim.
4-) Sana faydası olmayan şeylerden uzak dur. Örneğin elma bazı kişilere yaramaz, çok fazla tuvalete çıkartabilir. Bu gibi besinlerin analizini zaten deneme yanılma yöntemi ile muhtemelen yapmışsındır. Ya da süt de aynı şekilde. Bazı kişilerde gaz yapar, ishal yapabilir.
5-) Sağlıklı beslen, öğün sayını arttır. Örneğin öğle ve akşam yemeği arasına ara öğün koy. Bu ara öğünde makarna, pilav tüketebilirsin. Ne kadar yesen kardır. Zaten ilk başlarda kendinden mükemmel bir performans bekleme. Ve bu ara öğünü fıstık, fındık gibi ürünlerle destekleyebilirsin.
6-) Kalorisi bol meyveler öneririm. Nedir bunlar? Ben günde saat 3'de ve gece yatmadan önce her gün 2 muz tüketiyorum. Ve hurma, hurma da faydasını gördüğüm meyvelerden bir tanesiydi.