Mukellef.co diyebilirim. Her konuda her türlü soruma gerek telefon üzerinden gerek e-posta üzerinden yardımcı oluyorlar, oldularda. Güncel gelişmeleri gerçekten takip ediyorlar, bilgilendirmelerini e-posta veya sms aracılığı ile gönderiyorlar. Ek olarak anlaşmalı oldukları Paraşüt ve Logo İş Başı yazılımları sektörde çok aktif kullanılıyor. e-Şirket yanlış bilmiyorsam Bizim Hesap kullanıyor, Mukellef.co'da Bizim hesap veriyor ancak kullanım açısından, kaynak açısından Paraşüt ve Logo yazılımları daha ön planda kalıyor.
Ben Paraşüt kullanıyorum, iyzico entegrasyonu ile e-tahsilat ve sanal pos işlemlerimi de halledebiliyorum.
Edit: Anlaştığımız mali müşavir internet konularına, yapmam gereken adımları tek tek listeleyerek yardımcı oluyor. İnternet ortamında yaptığım işleri anlattığımda anlayan, resmi zorunluluklarımı ben sormadan bana adımları konusunda ciddi yardımcı oluyor. Dışarıda çok kişiyle görüştüm, anlatınca "para varmıymış bu işlerde vay bee" gibi tepkilerle karşılaşıyordum ve hiç bir şekilde bilgileri olmuyordu. Bu konuda en azından içim rahat artık.