sfkbykl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam allah senden razı olsun.... ama benım durum daha beter...

SEO Paket ve Makale işi yapıyorum..

Makale için gelen konumda fiyat var zaten.. ama olsun fiyat & örnek makale PM diyor.. tamam diyorum gönderiyorum sonra tık yok... baba heralde yazı şeklimi beğenmedi diyorum meraktan soruyorum... aldığım cevap siz taban fiyattan yazmıyorsunuz... iyide baba ben onu ilanda yazmıştım okumadın mı diyorum yooo ben ilanı hiç okumadım ki diyor...

hadi bu neyse

ya SEO hizmet paketimi görüyor ilan linkini alıp pm atıyor..direk sana yazısmayı yazayım

- ..... ilan aktif midir?
- evet ilan aktif...
- peki pakette neler var kaça yapıyorsunuz?
- 6 farklı paket var hepsi ilanda hem açıklama hem fiyat yazıyor hocam...
- okumaya üşendimde yazsanız olmaz mı
- ?????

bu yukarıdaki diyalog 3 aşağı 5 yukarı 1 yıldır böyle sürüyor ben her gün mavi ekran veriyorum... Safak Baykal işletim sistemi çöktü windows yeniden başlatılıyor
benim gibi yap takma....yoksa forumda artık alevler çıkacak ticaret yapanların yanan beyinleri

Okumaya usendimmi 😁😁😁😁 yemin ediyorum insanin sinir kat sayisini siniyorlar baska aciklasi yok yada kendilerine kufur ettirerek sikayet konusu pesindeler.

Hele ki birisi istatistikleri istedi dedimki hesap gizlide istatistik goremezsin ama arsive attigim son gonderininkini gondereyim dedim, Gonderdim bana demesinmi iyi dolandiricilik yontemi 😁😁😁 gonderin sifir diyor nasil atiyirsun diyor.
ciddi anlamda su foruma uye olurken kimlik.dogrulamasi vs falan fikan geciniz efenim asil.olan ufaktan bir mantik ve zeka testi sart 😁 tum kullanicilarin ruhsal sagligi icin sart 😁