[QUOTE=yahyadegirmen;1077833654]
Trendyol hepsiburada vergi istiyor + aracı onlar buluyorlar ve en fazla araba 4 yaşında olmalı.Benim amacımda km yüksek elimdeki araba ile bu işe girmek ama 3 tl ile imkansız kurtarmaz. Ama bu 8 15 bini kazananlarla görüşme yapmak için araya birkaç kişi koydum. Onlar kara düzenle çalışıyorlar.
çok anormal çünkü eve gelen araç kangoo idi
Bence de
Elde bir araç varsa uygun, sabit bir işte yoksa deneyip görmek lazım tahminim gelen para öldürmez de güldürmez de 3-5 bin arası net kar kalır bence daha fazla değil
Sabit işim var şuanda fakat tüm personeli işten çıkarmaları gibi bir durum var. Benimde bir şekilde kazanç elde etmem lazım bu işi araştırıyorum.
Bu tarz bir iş ile 8-15 bin kazanmak bence zor gibi. Belki'de net kazancını söylememiştir.
50 Kargo x 5 TL = 250 TL x 20 Gün = 5000 TL hiç mantıklı değil. Kargo başı 8-10 TL olmalı en az yoksa her an kazandığınız sizden çıkabilir.
Bağkur + Mazot + Aracın yıpranması + olası kaza durumu
Net kazançlarının o para olduğunu söylediler de bende sizin gibi hesapladım işin içinden çıkamadım. Bu konuyu bilen birisi arıyorum yanıt için.
100 km'de 40 TL yakar benim araç LPG ile dizelin çok yüksek bir farkı yok fakat sistemi öğrensek lpg de olur. Bu hesapla para kazanmıyoruz çünkü.
Bizim burda trendyol exprestedeki adam elektrikli bisikletle dağıtıyor
Doğrudur hocam da nasıl para kazanıyor onu bilmek lazım.