aslında araç sorun değilse eski az yakan km çok olan araç alıp yapmak mantıklı işin gücün yoksa boş kalmaktansa denersin , trendyoldan gelen ürünüm kangoo araç ile gelmişti en fazla 2008 modeldir o araç trendyol kabul ediyor mu o kadar düşük model
Trendyol hepsiburada vergi istiyor + aracı onlar buluyorlar ve en fazla araba 4 yaşında olmalı.Benim amacımda km yüksek elimdeki araba ile bu işe girmek ama 3 tl ile imkansız kurtarmaz. Ama bu 8 15 bini kazananlarla görüşme yapmak için araya birkaç kişi koydum. Onlar kara düzenle çalışıyorlar.
160 nokta dagitmak imkansız ses hızını geçmeniz lazım bende sevkiyatcılık yaptım gıda sevkiyatında mesela 30 nokta adamı pert eder 160 nokta imkanı yok dagıtsanız bile 1 ay dayanabilirsiniz hızlanmaya başladıgınız vakit kaza riskini artırmış olursunuz en ufak hasarda aracınız 1 hafta 15 gün serviste yatar bu kazancınızdan gider yani zararda olursunuz ticari araç kullanmak otomobil kullanmak gibi degildir seri ve dikkatli olmalısınız 3000 tl maasınız 3 bin tl araca yakıta gider diye hesap etmelisiniz aylık keseceginiz fatura tutarını iyi araştırın bu işi yapan biriyle bir kaç gün yardım amaclı gezin görün insallah beklentilerinizi karşılar.
Bu bahsettiğim miktarla para kazanmak mümkün değil de kara düzen 8-15 bin kazananların nasıl kazandığını bulmak aslında niyetim. 160 kargo bana da imkansız geliyor. Dediklerinizde çok haklısınız.