Arkadaşlar proje için biri fiyat istediğinde nasıl belirliyosunuz,
bazıları saat başı x tl,y saat harcicam x*y tl + risk masrafı (extra işlemler her projede çıkıyor onun için ekstra düşük bir mebla) olarak belirliyor
ancak uzun zamandır işlerimin çoğunu r10 dan alamıyorum daha çok benimle daha önce iş yapanlar ya da yaptığım işlere şahit olanlardan alıyorum. bunun sebebi sizce yüksek fiyat vermem mi yoksa yeterli referans sunamamam mı?
fiyat verirken örneğin 1 iş 1 ayımı alcaksa (genelde günün çok büyük bir kısmını işe harcıyorum) 2-5 bin arası fiyat veriyorum.
referans olayı içinde kişisel site kurdum ne kadar etkisi olacak tam bilmiyorum ama umutluyum bu konuda da
aldığım işler genelde 0 dan site ve admin paneli yapımı, html temaya admin paneli giydirme tarzı
sizce fiyatlandırmam çokmu yüksek ve fiyat belirlemek için ideal yöntem sizce nedir?
Son olarakta bunu okuyanlardan rica ediyorum, fiyat verdikten sonra beğenmeyenler sadece görüldü atıyor,fiyat çıkarmak için bir çok zaman iş yapılacak siteyi baştan aşağı inceleyip zaman ayırıyoruz en azından bütçenizin uygun olmadığını söyleyip teşekkür edebilirsiniz..