Merhabalar Uludağ Üni'de akademik amaçlı 2 yıllık Grafik Tasarımı okudum. Yıllardır zaten freelance olarak bu sektörde ve r10'da hizmet vermekteyim. Grafik dışında şuan elimde bitirmem gereken bir tekne işi olduğundan ofise gidip ayıracak vaktim yok. Stajımı naylon olarak yapıp, zorunlu sigorta karşılığında da firmanın/şahsın grafik tasarım, fotoğraf ve wordpress işlerine freelance olarak destek vermek istiyorum.
PS,AI,LR,ID,AI,PR, Corel, Blender'a hakimim. Portfolyomu fotografvetasarim.com 'dan inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda profesyonel fotoğrafçıyım.
- İstanbul'da mümkünse Avrupa yakasında olsun ki, aradıklarında yada (sanmıyorum ama) geldiklerinde motoruma atlayıp gelip orada görünebileyim.
- Staj 1 ay sürecektir.
- Maaş vs istemiyorum (zorunlu olarak yatırılan maaşı geri iade edeceğim)
- Zorunlu sigorta karşılığında işlerinize freelance olarak destek vereceğim.
- Daha önce stajyer çalıştırmış biri olursa daha iyi olur ben süreci bilmiyorum çünkü.
- Bünyesinde Grafik Tasarımcı çalıştıran bir yer olursa hocanın kabul etmesi daha kolay olur. Ajans, matbaa vs istiyor.
Bu staj sonrasında da firmayla irtibatı koparmaz, yine destek veririm, birlikte çalışırız isterlerse.