mazot parası ?
hadi onu da geçtim kendi aracın ile yapıyorsan iş kazası geçirdiğinde SGK kabul etmiyor zira işveren sizin sigortanızı yatırmadığı yani çalışanı olmadığınız için iş kazasında para vermiyor sgk.
Mazot sgk yemek benden 3 tl kargo başı sadece bana da az geldi ama kazananları öğrenince konu açayım dedim. Sgk konusunda haklısınız.
Açıkçası ilanın onlar için hep yayında olmasının bir mahsuru olduğu sanmıyorum. Ne kadar çok kişiye iş verirlerse o kadar iyi onlar için, o kadar hızlı dağıtılır kargo. Onların cebinden çıkan ise değişmez.Ha bir kişiye 150 paket vermişer ha 5 kişiye 30ar paket. X Mahallesinde Y ay boyunca en fazla A kişiye iş vereceğiz diyorlarsa ve bunun garantisi varsa düşünülebilir.
ABD'de bu işi yapmak sıkıntılı bu gibi sebeplerden. İş çıkmıyorum diyemiyorsun ceza yazıyorlar. Burada da var mı böyle bir şey bakmak lazım.
Onu pazartesi soracağım. Sözleşme vs olmayacağı için sorun olmaz diye düşünüyorum.
Tüm kargo firmaları artık bu şekilde çalışıyor kendi aracinla giriyosun Yurtiçi, Hepsi burada, Trendyol 5 yaşından büyük araçları kabul etmiyor , Şirket kurman gerekiyor fiş kesmen için 900 TL felan sigortani yatiriyorsun, şirket ücreti için cüzi miktar, ayrıca SRC belgen olması gerekiyor, yani bu bahsettiğim 3 firma böyle çalışıyor diğerlerini bilemem, işin içinde değilim kargo getiren kişilere bende merak edip sordum da öğrendim, yani 8 binlira temiz kalanda var diyor en az 100 tane dagitirsin günde diyende
Bu dediklerinize kesinlikle katılıyorum ama belge olmadan aracın yaşına bakmadan kazanan da var. Onu araştırıyorum bende. Şirket yine kurulurda araç almak baya külfet.