Yakın bir arkadaşım 3-4 ay önce başladı öncelikle aracın yaşına bakıyorlar 2014 model altı aracı kabul etmiyorlar. İstanbul neredeyse her ilçede kargo merkezleri var buradan alıyorsun ve sana bir mahalle veriyorlar dagıtımını yapıyor paket başına 4 tl gibi bir rakam alıyor. Her hafta yaptığın dagıtımın toplam tutarı kadar fatura kesmeni istiyorlar ilk başlarda günden 100 den fazla kargo dagıtıyorlardı ama şu anda o kadar düşmüşki günde 30-40 kargo dagıttığı bile oluyor. Kardeşi ile birlikte yapıyor birde günde 160 tl kargo dagıtmak çok zordur diye düşünüyorum. Ben bildiklerimi yazdım işin içinde değilim açıkcası sadece arkadaşım yapıyor hepsiburada ve trendyol için yazdıklarımın mantığı aynı
Benim bulduğum araç yaşına bakmıyor 3 tl sabit ücretin var kargo başı en az 50 tane veririm günlük diyor. 160 tane dağıtana bende şaşırdım. Sizin dediğiniz şirket vs kuruluyor. Ben biraz kara düzen daha iyi miktar veren var mı onun haricinde işleyişin püf noktaları nedir çalışan birisinden onu öğrenmek istiyorum. Arkadaşınızla sorun olmayacaksa görüşmem mümkün mü?