FRK35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
trendyol express'inde bu şekilde çalışma modeli var.
Bende duydum fakat bana içeriden çalışan birisinin detaylı anlatmasını istiyorum o yüzden bilen biri olsa işleyişi öğrensek.

noyantanriver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://trendyolexpress.com/tasiyici-ol firmaların bu tarz çalışmaları var artık evet. hatta bu işi yapan bir kişiden kargo aldığım bile oldu. yerli girişim Gelaltr var ona da bakabilirsiniz.
Evet taşımacılık sektöründe güzel fırsatlar var söylediğiniz firmayı araştıracağım.

fatihercan28 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok karlı bir iş. Telefona yüklenen aplikasyondan kargo kodunu okutup müşteriye teslim ediyorsun. Firmaların yoğunluğuna göre kargo sayın değişiyor. Senden işletme kurmanı istiyorlar bu arada aslında kendin firman oluyor onlar sana ödeme yapıyor.
Gelirleri modelleri değişkenlik gösterebiliyor. Bulunduğun şehre göre değişebilir ama git gide gelişen bir model.

Trendyol Ekspress , HepsiJet bu şekilde çalışan işletmelerin başında geliyor. Trendyol'un kargo yoğunluğu diğer sitelere göre daha fazladır. Bulunduğun yerdeki yerleşim alanlarını iyi biliyorsan kestirme yollar ile yakıtta da tasarruf edebilirsin.
Hepsiburadaya daha önce bir arkadaş vasıtasıyla görüştük kapalı kasa vs istiyorlar. Bu söylediğimde ise her türlü araç uygun masraf etmiyorsunuz araca.

babfo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışan bir tanıdığım var İstanbul'da kargo başı 5 tl alıyor diye biliyorum fakat günde 160 kargo oldukça zor kendisi 60 tane dağıtınca şükrediyordu ayrıca bir de bahşiş olayı var bu işin bir maaş kadar da bahşiş geliyor.
Hocam bu arkadaşınla irtibata geçirmen mümkün mü beni

vidtekno adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretler değişir firmaya göre , siz gozunuze kestirdiklerinizle görüşün
Ups var şimdilik daha iyi şartlar var mı diye araştırıyorum.