digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte CİMER tam da bu gibi durumlar için var. Darp raporu aldığın, şikayetçi olduğun halde karakol polisleririn 1,5 aydır olayı açıklığa kavuşturmamaları ve sana bilgi vermemeleri normal değil. Desinler ki adamları bulamadık. Sen de anlarsın ki bir şeyler yaptılar ve sonuç çıkmadı. Yaz CİMER'e şu tarihte şu saatte darp edildim, şu karakolda şikayetçi oldum, şu hastaneden darp raporu ve ifadem alındı. 1,5 aydır konu ile ilgili tarafıma hiç bir bilgi verilmediği gibi kendim arayıp durumu sorduğumda da tarafıma bir bilgilendirme yapılmıyor de. Şikayetimin durumu hakkında bilgilendirme istiyorum. CİMER'den emniyete ya da savcılığa yazı gidince işi ciddiye alırlar.
Aklıma inanın hiç gelmedi bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle çok geçmiş olsun.Şikayet üzerine kamu davası açılması 1 yıla kadar süre alabiliyor, 1.5 ay çok erken hocam.
canatasever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İl cumhuriyet savcılığına gidip soruşturabilirsiniz. Henüz soruşturma aşamasında olan bir konu e-devlette görünmez, bu durumda karakol da genelde bilgi sahibi olmaz. Karakolda verdiğiniz ifade, darp raporu, kamera görüntüleri vs. Savcılık'a gönderilmiştir muhtemelen, polislerden bunun teyidini aldıysanız, durumu sormanız gereken merci Cumhuriyet Savcılığı'dır.
Teşekkürler arkadaşlar