Senin gibi adamlar yanlış bir ifade olmuş.
Kusura bakma. Bazen yazarken kafamdan bir çok şey geçiyor hızla yazarken ifadeler karışıyor.
O kısmı düzenliyorum.
Kastettiğim şey, senin sözlerinde de emarelerini gördüğüm, kadın cinayetlerindeki asıl nedenin aşırı sahiplenme sorunu. Kadını sahiplenme ve kadının sahibi gibi davranma kültürü.
Elbette sen kız ayrılalım dediğin ayrılmışsın sonuçta. 9 ay boyunca da saygı göstermişsin.
Ama ikili ilişkilerde asıl neden duygusaldır hep. Bir kız bir adama aşıksa gözü hiç bir kötü huyunu görmez. Bir koz bir adamın kötü huyunu görüyorsa ya da görmeye başladıysa aşk yoktur artık. Bırak gitsin. Geçmişte takılı kalmak en büyük sorunlardandır. Sen kendini geliştirmeye, çalışmaya devam et. Daha iyileri daha güzelleri karşına çıkar zamanla...
bak bunda haklısınız benim zaten umrumda değil sadece kafama takılan şuydu beni yanlış anladınız anladığım kadarıyla ben bu kızla 8 ay beraber oldum ayrıldık durduk yere. ve ben daha hiçbir şekilde karşısına çıkmadım zorla güzellik olmaz öyle.bu 8 ayda 1 2 olay oldu onlarda kavga falan cocugun biri tehdit ediyor evinin önüne geliyormuş ve kendisi bu durumdan korktugunu söyledi bende kavga çıkardım ordaki kavga olayı bu en başta anlattıgım ve şuanki sevgiliside okulundan cocukalrı tehdit edip vuruyormuş sıkıştırıyormuş ona gelince prens bana gelince mafya benim sorum buydu benmi anlamıyorum omu değişik