şimdi hocam kusura bakmayında bazı yerlerde çok sallayıp atmışsınız uslubumu bozduysam kusura bakmayın tekrardan özür dilerim kadın cinayetleri senin gibi adamlardan oluyor burda duralım ben hiçbir kadına kardeşim dahi olsa el kaldırmadım kaldırmamda saçının teline zarar vermedim benim kıskançlıgım benim erkeklerden uzak tutmamın sebebi evet sizin bahsettiginiz gibi böyle kadınları küçük görüp öldürüp elini kolunu sallaya sallaya gezebilecek erkeklerden sevdigime zarar gelebilir gelecek diye korktuğum için uzak tutuyorum bu 1
2. si ise "Benden başka erkekle konuşmayacak diye adam dövmeye kalkmışsın" demişsin ben böyle birşey demedim sevgilime sen benimsin seni benden başkası alamaz seni öldürürüm gibi cümleler kuran birine söz söyledim dinlemedi gittim kavga ettim burayıda belirteyim !!
beni diğer insanlarla karşılaştırmazsan tanımadan sadece okuyup bilmeden yanıtlamazsan sevinirim

ve ben kızın çevresindeki kimseye şiddet göstermedim ona hakaret eden küfür eden ağır konuşan 2 3 kişi oldu onlarla hallettim sorunu 2 si konuşarak biri kavgayla bitti ve kız beni sevmiyorsa zaten yolu açıktır peşinden koşmam ben sadece aklımda kalanı söyledim yanıt alayim dedim gelen cevaba bak
Senin gibi adamlar yanlış bir ifade olmuş.
Kusura bakma. Bazen yazarken kafamdan bir çok şey geçiyor hızla yazarken ifadeler karışıyor.
O kısmı düzenliyorum.
Kastettiğim şey, senin sözlerinde de emarelerini gördüğüm, kadın cinayetlerindeki asıl nedenin aşırı sahiplenme sorunu. Kadını sahiplenme ve kadının sahibi gibi davranma kültürü.
Elbette sen kız ayrılalım dediğin ayrılmışsın sonuçta. 9 ay boyunca da saygı göstermişsin.
Ama ikili ilişkilerde asıl neden duygusaldır hep. Bir kız bir adama aşıksa gözü hiç bir kötü huyunu görmez. Bir koz bir adamın kötü huyunu görüyorsa ya da görmeye başladıysa aşk yoktur artık. Bırak gitsin. Geçmişte takılı kalmak en büyük sorunlardandır. Sen kendini geliştirmeye, çalışmaya devam et. Daha iyileri daha güzelleri karşına çıkar zamanla...