Merhabalar, başkalarının hayatına günlük hayatta etkileşimde bulunduğumuz zamanlarda yazılı olmayan kuralların varlığını düşünüyor musunuz? Düşünmeyen nice insan var ki, burda birkaç tane örneklerini vermek isterim. Doğru düşünmediğimi tepkilerimin yanlış olduğu konusunda hemfikir olanların sebepleri ile belirtmesi hayatıma bakış açısı katması dileğiyle.

*Öncelikle makale yazmak için iletişime geçtiğim bir beyfendi, bir bayanla çalışıyordum bana kaypaklık yaptı dediği anda işi almak istemediğimi kendisine söyledim. Ne olursa olsun, bir erkek ya da kadın arkasından işi vereceğiniz insana bence bu şekilde bahsedemezsiniz.
*Makale yazmak için iletişime geçtiğim bir beyfendi bana başlıkları yarın vereceğini söyleyip 1 haftadır vermedi ve işin iptal olduğunu dün bir gönderisine yorum yaptığımda tesadüfen öğrendim. Ne olursa olsun iş iptal olduğunda bunu tarafıma bildirmek bir nezakat göstergesidir. İşimde gücümde olan bir insanım acil paraya ihtiyacım yok, fakat iş planlamamı burda alacağım işe göre yapıyorum.
*Makale yazmak için iletişime geçtiğim bir beyfendi gece 02:14'te bana merhabalar ben r10'dan bilmem ne diyip whatsapp üzerinden mesaj atmasının ardından sosyal medyadan ekliyor.Ne olursa olsun bir kadının telefonuna iş ile ilgili dahi olsa bence uygun saat dilimlerinde mesaj atılmalı ve iş verip herhangi bir sohbetinizin ya da samimiyetinizin olmadığı insanları ardından sosyal medyalardan eklemekte doğru olmadığını düşünmekteyim.
İnsan olmak zor, düşünceli bir insan olmak daha zor..