91 Modelden ne gibi beklentin vardı bilmiyorum ama bunlar başına gelebilecek şeyler.
İmkanların verdiği şartlar işte hocam. Başına gelecek bir durum olabilir. Daha önceden olan bir şey olduğuna %100 eminim. Burada asıl demek istediğim mesaj o değil.
Hocam 91 model arabayı alırken abinizin mekanikçi tanıdıklarına en ince detayına kadar baktırman lazımdı.
İşte hocam abim herşeyi ayarladı. Yıllardır sanayide kaporta ustası işte. Anlatmak istediğim güven meselesi işte.
Bu kadar art niyetli olunmaz. 3 4 bin TL için abi satılmaz. Bir abi olarak söylüyorum insan kardeşini zor durumda bırakmak istemez. Kökü başı bi conta yanmış. Benim arkadaşım rx8 aracımın contasini yaktı 18 bin TL zarar ettim araçtan bir şey demedim. Ayıptır.
Art niyet yok hocam. Ben bu arabayı keyfim için almadım. Belki konularıma denk gelmişsinizdir. İmkanım fazla olmadığı için ve oğlumun rahatsızlığından dolayı millete minnet etmemek için bir arabam olsun dedim. Sizin için 18 bin tl büyük bir rakam veya sizi zorlayacak bir rakam olmayabilir. Ama benim için şu pandemi zamanında büyük para.
Geçmiş olsun hocam, demek ki çıkacağı varmış o paranın öyle düşün, sonuçta cana veya sağlığa gelmesindense bu şekilde olması çok daha iyi.
Aynen hocam kaderde varmış. Sağlık olsun da..
Abiniz kaportacı motorcu değil. Bu yüzden kendisi sadece kaportanın durumuna çürüğü var mı yok mu ona bakmıştır. Eski model arabalarda motor sorunu olması problem değil onlar çözülür ancak araç kaportada olan çürüklere sorun bulunmaz büyük problem çıkartır.Bu yüzden abinize çok fazla yüklenmemenizi öneririm.
Zaten araçta değişen ve boya kesinlikle yoktu. Ben çalışıyorum hocam gidip arabayı baktırma gibi bir ihtimalim yoktu. Abi dedim motoruna alt takımına tüpüne falan neyi varsa baktır. Tamam dedi sıkıntısız dedi.