sabah sabah boş bir konuyla sizlerin zamanınızı alıyorumdur belki ama merak ediyordum çok gereksiz bir konu,iş fakat aklıma hep takıldı bu
sevdiğim biri vardı bir zamanlar beraberdik çok güzel gidiyordu herşey, ama birdenbire bozuldu bitti aramızdaki herşey üstünden 9 ay sonra tekrar yazdım kendimi toparlayıp derin bi nefes aldım ayrılma sebebini söyledim
sebebi şu kıskançmışım yok herşeyi sert halletmeye çalışıyorsun falan filan kıskançlık gayet normal birşey diye biliyorum çünki kendini o kadar çok sevdimki bir başka erkeğin yanında olmasını istemedim nerde hata yaptım burda bilmiyorum 2. si ise sert halletmişmişim işleri burda bahsettiği adanayı az çok biliyorsunuzdur küfür eder laf yapar kendini birşey zanneden tipler çok oluyor . ben sakin biriyimdir ama yeri geldiğindede ağırlığını koyan biriyim birkaç kişi oldu böyle aramıza girmeye çalışan kardeşim yapma etme uzak dur odur budur söylüyorum laf dinlemiyor kavga çıkardım 2 3 vurdum bitti daha yanaşmadı. bana bundan dolayı benden sogudunu ve herşeyi mafya gibi hallettiğimi söylüyor burda nerde hata yapıyorum çözemedim ve bunları ben daha yeni öğreniyorum çok garip adamlar söz dinledide benmi kavga ettim hadii bunlarıda geçtim kendisi bir başka biriyle olmuş aylarca çocuk bunun yanınagelenleri tehdit etmiş kavga çıkarmış ona gelince prens olmuş bi lafı yok
size bunu anlatma sebebim şuki ben nerde hata yaptım ? anlayamadım onun yaptığıyla benim yaptıgımın farkı neki o prens ben mafya olduk çözemiyorum bu kızlar cidden çok garip