TrgySylr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sizce işimize yarar mı? Siz de bir hosting firması sahibisiniz. Askere gidecek olsanız bu şekilde mi yaparsınız?

Bu şekilde yapılması durumunda firma/şirket ya da kurumsal kimliğin bir mantığı kalmıyor. Çocuk oyuncağı değil. Onlarca kişiye hizmet veriyorsunuz. Hizmeti satın, parayı alın sonra askere gittim. Olacak şey mi Allah aşkına.

Bu firma/şirket olamamanın göstergesidir diye düşünüyorum. Eğer siz de bu şekilde askere gideceksiniz, lütfen ürün satmayın. Çünkü hosting firmaları sadece hosting değil aynı zamanda destek de satıyorlar. Yani sizden aldığımız ürüne verdiğimiz ücret karşılığında müşterilerinizin aynı zamanda sizden destek de satın almış oluyorlar. Ben şu anda almış olduğum desteği maalesef kullanamıyorum. Lütfen kendinizi müşterileriniz yerine koyun.

Ben askerlik süresi boyunca sorun yaşasam kime haber vericem... O yüzden askerlik mevzu savunulabilir bir konu değil maalesef.
Merhaba,
Yanlış anladınız beni. Aslında burada zaman kaybınız var ama sonuç elde edemeyeceksiniz yüksek ihtimalle. O yüzden bilginiz olsun diye yazdım.

Kurumsal kimlik, kurumsal olmasanız bile etik bir davranış değil tabiki.
Teknik Destek personelleri aslında bu yüzden çalışıyor zaten Sürekli firma sahipleri işin , bilgisayarın başında olamayacağı için departmanlar kurulur. Firma işleyişine kaldığı yerden devam eder.
Askerlik mevzusunu savunulabilir olarak değil de sizin mağduriyetiniz daha fazla uzayacak gibi göründüğü için yazdım.
@GrandeQuintal; ilk çarşı izninde bence girer bir bakar ama sunucuları birisi yönetiyor mu vs hiç bir bilgi bırakmamış. Sadece ilk alan siz değilsinizdir ama inşallah kısa sürede çözülür sorununuz.
Elinizde son bir yedek vs var ise de yardımcı olurum size.
Tekrardan geçmiş olsun.

Not : Forumda Turklokasyon firması ile isim benzerliği nedeni ile sorun yaşamışlardı ve baktığımda @ecbgames; de kendi hesabı.
İnşallah en kısa sürede çözersiniz durumunuzu.