Merhabalar,
Uzun süredir işsizdim ve iş arıyordum uzun çabalar sonucu bir web sitesinde editörlük işi ayarladım çok şükür

Editörlüğe başladığım web sitesi'ne bir web sitesi olarak değil kendi ekmek teknem gibi bakıyorum ve maximum düzeyde verimli olmak istiyorum. Ek olarak da buna paralel olarak Editörlük konusunda kendimi geliştirmek istiyorum
Siz değerli R10 ailesinden ricam kaliteli bir içerik nasıl olmalı, neler olmalı hakkında ufak tecrübelerinizi paylaşmanızdır.
Kendi tekniğim şu şekilde;
İçerik girerken, ben olsam bu konuyu nasıl arardım ? Ve konu içerisinde ne görmek isterdim diye düşünerek içeriği oluşturuyorum. Gereksiz cümlelerden ve sırf makale uzun olsun diye saçma cümlelerden olabildiğince uzak duruyor ve ilgili içeriğe gelen kişinin istediği bilgiyi alarak mutlu ayrılmasını hedefliyorum.
Lakin web sektörü'nde pek de eski bir geçmişe sahip değilim. Yeni sayılırım. Merak ettiğim konular;
1) İçerik en az kaç kelime olmalı ?
2) Alt başlıklarda nasıl bir yol izlenilmeli ?
3) Başlık atarken aranabilecek olası kelimeler başlıkta bulunmalı mı ?
4) Kaç adet etiket olmalı ? Etiketlerin uzunluğu nasıl olmalı ?
5) Konu içeriğine konu ile alakalı olabilecek bir youtube videosu eklemek etkili olur mu ?
6) Resimler'in özgün olması önemli mi ? Konu ile alakalı herhangi bir resim kullanmak içeriğe etki eder mi ?
7) İçerik oluştururken;
------------------------------------------
Konu ile ilgili kısa bir açıklama
.......
Ana başlık
( Paragraf 1 )
.......
Alt Başlık- 1
( Paragraf 2 )
........
Alt Başlık-2
( Paragraf 3 )
........
Sonuç
........
-----------------------------------------------
Bu şekilde bir teknik ile yazıyorum. Tekniği değiştirmem gerekiyor mu ?
Cevaplar için şimdiden teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.