Merhabalar.
Tüm yorumları okumadım yalnız gözüme çarpan bir kaç yorum.
Yapa bileceğimiz birşey varmı hocam ?
Yapabileceğiniz çok şey var bu yorumu yazmak yerine arkadaşa özelden iletişime geçip gerekli desteği o istemese bile vermelisiniz vermeliyiz !
Geçmiş olsun üstadım.
Yanlış anlamayın beni gözünüzün önünde eriyor çok canım yandı ve hala yanıyor.
Lakin ALLAH'a hep derim ki benim canımı benim ailemden önce al çünkü benim aileme bir zarar gelse bilmiyorum.
Ben ölmeye kendimi her zaman hazırlamışım ölmek bir kurtuluş evet bu hayattan kurtuluş lakin o tarafa gittiğimizde acaba yükümüz bizi nereye götürecek.
Bunları bildiğimiz halde bu hayatta doğru yolda gitmiyoruz ben gitmiyorum açıkcası bildiğim halde.
Lakin bilmiyorum ya.
Geçmiş olsun ALLAH şifa versin üstadım
Allah razı olsun hocam. Fakat ben insanlardan maddi anlamda yardım talep edecek durumda değilim yapım müsait değil. Açıkcası burda herkes kıt kanaat iş yapıp ekmeğinin peşinde. Kimseye gidip bana yardım edin diyemem. Durumu müsait olan insanlar yardımcı olmak isterse ilerde bir şekilde geri dönmek kaydı ile tabiki kabul ederim. Açıkcası amacım durumum üstünden çıkar sağlayacak değilim, durumum konu anlattığım gibi. Yine de çok tşk ederim burada insanların düşünüp yanımda olması bile yetiyor. Herkes sağolsun.