Çevrendekiler den yada buradakilerden gaza gelip sakın arabayı fln kaçırma. sakın ha aman diyim.
Önceki bi arkadaş yazmış GÜVEN TEK ATIMLIKTIR.

Biz seni babandan daha iyi tanıma şansına sahip değiliz, sen sana göre ustalaşmış bi şöför olarak görebilirsin kendini ama demekki halen baban senle aynı fikirde değil.

Farkında değilsin sen, babanız içindeki araba kullanma arzunu bu isteğini hep beraber iken sağlıyor sana, yani baban seni anlıyor içindeki bu arzuyu biliyor ve görüyor ve buna belli kısıtlamalar ile müsade ediyor aslında, ama sen daha çoğunu istiyorsun. Oda henüz bunun vaktinin gelmediğini düşünüyor.

Çalışıp kendi arabanı kazanma konusuna gelince, bunu içindeki bir hırs ile yapma düşman olmuşcasına yapma sakın. Al araban senin olsun ben kendi arabamı aldım mantığına hiç girme.

Evet hedef koyup, çalışarak ilerleyen yıllarda kendi arabanı alabilirsin bu normal ama, hangi mantıkla hangi kafa yapısıyla yaptığın çok önemli.

Babanın arabası da olsa , kendi araban da olsa, Allah göstermesin başına bi kaza bela gelse, ilk arayacağın ve yardım/destek isteyeceğin kişi kim?
Babanız dimi? Evet. Asla nispet edercesine bi davranış içine girmeyin ileriki yıllarda.

Babanız sizi şu anda test sürüşüne tabi tutuyor, zamanı gelince o arabayı siz tek başına kullanacaksınız bundan emin olun.