Yukarda ki cümle sözde değil, ben bugün anladım. Eğer ki müşteri memnuniyeti değilde parayı daha çok seven bir firma olsaydınız "Hem komisyonu düşük tutup hemde kargo anlaşması yapmazdınız" kargo anlaşması olan firmaların komisyon oranı yüksektir.
Ve
Hem çoğu kişiye daha rahat pos verip hemde komisyon oranini düşük tutmazdınız.
Ve
Vergiler dahil komisyon oranini siteye yazmazdınız. Genelde vergiler hariç yazilir sisteme.
Teknik desteği saymıyorum bile, teknik destekteki arkadaşlar size aşırı sıcak kanlı davranıp, ek sorunlarınızı gidermezdi. Banane len diyip geçebilirdiler.
Sizlere duygularımızı geçirebildiysek ne mutlu bize 😊
Biz daima şeffaf olmaktan yanayız, bu nedenle destek sayfamızda hem shopinext ile alakalı bilgilere eksiksiz yer veriyoruz hemde anlaşmalı firmalarımızı söylüyoruz.
Bu arada dediğiniz gibi vergiler hariç yazmıyoruz çünkü %2,87 yazıp kimseye gel gel yapmamıza gerek yok, bu bizce doğru değil. Bu arada yapanları eleştirmiyorum sadece biz doğru bulmuyoruz, herkesin pazarlama yöntemi farklı!
Fakat kdv hariç yazmanın işe yaradığı kesin 😊 Çünkü bizim oranımız bazı kullanıcılara yüksek geliyor ve bize başka firmayı örnek gösteriyorlar. Baktığımızda orada kdv hariç ve dahil edince bizden pahalı oluyor ama bazı kullanıcılar pek bu detaya dikkat etmiyor. 😊
Teknik desteğe, teknik olmayan desteğe gelirsek. Ben şahsım adına her bir arkadaşıma sizin nezdinizde bir kez daha teşekkür ederim.
Siz değerli kullanıcılarımız ile birlikte daha çok uzun seneler, çok büyük ve en önemlisi kimseyi kırmadan mağdur etmeden tertemiz başarılar yakalarız umarım.
Destekleriniz için bir kez daha teşekkür ederim kendinize çok iyi bakın, iyi geceler dilerim. 😊