1. Semptomu olmayan kişiye test yapmıyor saglık bakanlıgı
2. Şikayeti olmayıp sırf bunu bildikleri için yalandan semptom uydurup gelen insanlar sizce de hastanelerdeki iş yükünü arttırmıyor mu
3. biz de insanız bizim de tatil hakkımız var! Herkesden fazla yoruldu saglıkcılar! Kimse öğretmenler gibi yatarak maaş almıyor bu ülkede
4. Nasıl sağlıkcısınız şaşırıyorum su an deve kusu gibi kafanızı kuma gömmüşsünüz. Gelin de benim nöbet sayım ile aldıgım nobet parası arasındaki tutarsızlıklara bakın
5. Herkesin kapma riski oldugu için o maskeyi cıkarmayın dikkat edin evden mumkun oldukca cıkmayın diyoruz, millet fellik fellik geziyor! Buna tabiki tepkiliyiz çok da doğal hakkımız...
Çok haklısınız çok çaba gösteriyor yoruluyor belki de hem maddi hem manevi olarak karşılığını alamıyorsunuz. Bunalmış durumdasınız insanlardan duyar bekliyor ve göremiyorsunuz isyan ediyorsunuz ancak öfkenizi yanlış yerden çıkarmış ve ayıp etmişsiniz. Öğretmenlere bu şekilde bir laf söylemek hiç olmadı bence de. Hele ki edindiğiniz bu saygın mesleğe sahip olana kadar pek çoğumuzdan daha uzun yıllar öğretim hayatının içinde bulunmuş, daha fazla sayıda öğretmen tanımış ve eminim ki aralarından bir kısmından ziyadesiyle fayda görmüş bir insan olarak bu şekilde konuşmanız şaşırtıcı. Hepimizin malumu ki doktor olmak kolay bir iş değil, ne bu günlere gelmek kolay ne de mesleğe başladıktan sonra icra etmesi. Her şeyden önce yüksek bir zeka seviyesi sonrasında da disiplinli bir çalışma gerektiriyor. İnsan hayatı söz konusu olduğu için de ek olarak saygıyı hakkeden bir meslek ancak tüm bunlara rağmen ortaokuldaki matematik öğretmeniniz ya da lisedeki fizik öğretmeniniz ya da bu kişiler tarafından hazırlanan kaynak kitaplar, test kitapları olmasaydı zannediyorum ki sadece zekanızdan ötürü bu mesleğe sahip olmaya hak kazanamazdınız.
Eleştirime bir de ek yaparak şunu söylemek istiyorum; gerçekten bilgi sahibi, yardımsever ve faydalı olmayan çalışan bilim insanları genelde oldukça da mütevazi oluyorlar ve mütevazılık yüksek ünvanlara sahip kişilere çok yakışıyor. Yaşınız genç iken meslek hastalığı olduğunu düşündüğüm bu yüksek egodan kurtulmanızı dilerim.