Dediğiniz şekilde kontrol ettim. Evet haklısınız pinlerin indexlendiği görülüyor öyle. Ama başlığı almadan indexlemiş Pin on Health veya Pin on Beauty şeklinde başlık atmış Google. Tıkladığımda başlık görünüyor. Neden başlıkları düzgün bir şekilde indexlememiş olabilir Google? Bi fikriniz var mı hocam
Aberat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad sanırım yanlış bi analiz yapmışsın. Yada ben yanılıyorum. Fakat site: pinterest.com/ hesapadi şeklinde arattırdığın zaman google de sadece panolar çıkar. çünkü bu yolu izlediğinde zaten hesaptaki panolar çıkıyor. Yani arkadaşların hepsinin de söylediği gibi bu sorguyu yaptığımızda panolar indexlenmiş olarak görünüyor demeleri yerli yerinde. Mesela herhangi bir pine tıkla. Çıkan url pinterest. com / 12125412365122541225 şeklinde url ler oluşuyor. Yani senin dediğin şekilde olursa pinterest . com/ hesapadi/ 12121212121254125 şeklinde olması gerekiyor ki senin dediğin sorguyu yaptığında pinler gözüksün googlede. Yani sorgu url si yanlış tahminime göre. Sen direk pinlerini googlede arat. Çünkü büyük hesaplara baktığımda hepsinin nerdeyse sadece panoları çıkıyor. ama ben hesaplarına girip pinlerinin linklerini googlede arattırdığımda pinler indexlenmiş gözüküyor. Bilmiyorum ama yanılıyor da olabilirim. Sadece nacizane fikrimi söyledim.