Peta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanal sunucu + başkasından alınan kimlik onaylı hesap

Hocam VDS bende düşündüm yalnız forumda ve bir kaç yerde okudum.

VDS sorun oluyormuş..

VDS yoksa daha maliyetsiz. Hem internet cektirmek zorunda kalmam hemde yeni bir bilgisayar masrafım olmaz.
İnternet parasına VDS kiralarım çok güzel olurdu.
İlk baş benimde aklıma VDS geldi direk.

PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanal sunucular asla iş görmüyor eninde sonunda kapanıyor. Son zamanlarda o kadar iş görmedi ki boş hesaplar bile kapandı. Yerli yabancı bir çok firmadan vds denedim. Daha önce kim ne yapmış bilemiyorsun. En temiz yol sıfır cihazlar bulmak ve sadece ordan girmek.

Neye göre kapandığı muamma. Arkadaş birşey yok diyor ama google kafasına göre bulmuştur birşey 😊

Befo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzak sunucu kullananlarda yaşanıyor bu sorun. Benimde hiç bir şekilde multi olmayan hesabım kapatıldı. uzak bağlantı ile kontrol ediyordum. Aynı firmadan başkasıda sunucu alıp google glogin olduğunda ipler seri olduğu için ban riski çok yüksek oluyor.

PaLaCoRDa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Problem bu işte hocam. Yukardaki mesajlarda yazdığım olay.
Sanal sunucu ile giriş yaparsan eninde sonunda o hesap kapanacak Sonuçta o firmadan hizmet alacak tek kişi sen değilsin. Bir şekilde başkalarıda alıyor. Ve ordaki cihazlardan yakalıyor sanırım. Sonuçta sanal bilgisayar dediğin şey tek bir cihazdan oluşturulmuş makineler. Nasıl yakalar bilmem ama yakalıyor işte. Sanal sunucu ile bu iş yapılmıyor bitti artık o devir. Kullanıyorum birşey olmuyor diyenler bu mesajı okursa haberleri olsun eninde sonunda olacak. Başka yollar bakıp hesaplara ordan giriş yapın ve güvene alın.

Ek olarak geliştici hesabınıza baktım;
https://prnt.sc/mh8zoq
Özellikle baştaki oyundan kapanmış olabilir, diğer oyun uygulamalarda reskin sanırım. Geçmiş olsun.