Merhabalar geçenlerde yolda kaldığımı yardım aradığımı yazmıştım Allah razı olsun manevi olarak bir çok kişi destek oldu. Maalesef İzmir dönüşü bir talihsiz olay daha yaşadım aracım yandı. Sebebi tesisatın kötüleşmesinden ve dışarda ki 40 derecenin üzerindeki sıcaklık çıktığımız ranpa yokuşu bunlara etkendi. Yanan vaziyette olan aracım yoldan geçen araçlar ve kamyoncular sayesinde söndürüldü. şunu belirtmek isterim aracınızda mutlaka yangın tüpü bulundurun.

Aracım yandıktan sonra çekici ile memleketim olan amasya'ya getirdim. Sağolsun çekiciye vereceğim para hazırdı bankada vadeli hesap olduğu için müşteri hizmetleri arar vadesiz aktarırım diye düşündüm. ama gel gelelim ki halkbank denen kendisini banka sanan bankaya 3 saattir beklemem rağmen bir kişi bile bağlanmadı. anlayacağınız bankada paranız varsa acil bir durumda vadeli de özellikte halkbanka bırakmayın.

sonrasında vermem gereken ücret yetişmediği için bir ricamla sorgulamadan maddi ve manevi yardımcı olan @AlpMox; ; @BilalBayar; @Sadraf; @Yenile; Hocalarıma çok çok teşekkür ederim. Allah sizden bin kere razı olsun. hem bizleri o yolda bırakmayıp yardımcı olan Uşak Belediye İtfaiyecilerine ve Trafik Ekiplerine , Jandarma Ekiplerine de Buradan Çok TEŞEKKÜR ETTİĞİM Gibi Sizlere bir hayat borcumun olduğunu şimdiden bildiririm.

Aracımın Son Hali :

https://www.youtube.com/watch?v=WXn0rGnEaIU